Истинско бедствие са пътищата между селата на територията на

...
  Истинско бедствие са пътищата между селата на територията на
Коментари Харесай

Затрупани пътища, рейсове отказват да возят децата в...

 

Истинско злополучие са пътищата сред селата на територията на Община Садово. Шофьори на учебни рейсове са прибрали с риск учениците от школата през днешния ден. Те са предизвестили кмета на Община Садово Димитър Здравков, че на следващия ден няма да излязат, в случай че пътищата бъдат в сходно положение.

За почистването им дава отговор Областно пътно ръководство.

„ Бесен съм, 14 пъти звъним в Областно пътно ръководство. Питам къде им са машините, откакто пътищата са непочистени ”, сподели пред „ Марица ” кметът на Община Садово Димитър Здравков. Той изясни, че непочистени са трасетата Поповица-Асеновград, Садово-Асеновград, както и републиканския сектор от пътя Поповица-Чирпан.

Сутринта единствено е минато и хвърлено нещо по път Е-80. Снегът тук е 10 см. По доста от изброените сектори към този момент има коловози. Притеснени водачите на учебните рейсове ми декларират и декларират, че на следващия ден няма да поемат нов риск да возят деца, сподели Здравков. Той напомни, че всеки ден в общината му се транспортират 300 деца.  А предходната година при сходна обстановка училищет рейс паднал в крайпътна канавка и счупил стъкло, с цел да избегне удар с камион.

Директорът на Областно пътно ръководство Петър Петров даде обещание да извърши незабавно инспекция.  
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР